Estudi de música a Barcelona

ABRSM

ESTUDI FRANZ LISTZ
Nens i adults
ASSOCIATED BOARD of de ROYAL SCHOOLS MUSIC


El nostre estudi fundat el 1986 i situat a l'Example de Barcelona, treballa amb l'ímpetu d'aportar una plena educació musical en tots els seus contextos, nens i adults poden beneficiar-se d'una formació musical que té com a objectiu principal la sensibilització i l'aprenentatge musical a tots els seus nivells, potenciant les facultats de cada alumne tant a nivell individual com col · lectiu.


Classes de cant, educació de la veu per la parla i el cant, òpera, teatre musical, música lleugera, música pop, música de cambra, boleros, estàndards. Respiració diafragmàtica. Rehabilitació vocal. Classes dirigides a professionals, aficionats, adults i nens de totes les edats. Instruments, piano, guitarra, violí...L'estudi de la música durant la infància, edat adulta ia la gent gran millora substancialment el rendiment cognitiu i l'estimulació cerebral, així com l'aprenentatge d'un instrument des d'edats primerenques, poden representar una gran inversió per als alumnes i famílies que vulguin beneficiar-d'aquest important efecte positiu.


Estudi Franz Listz disposa d'Auditori propi on oferim els concerts i mostrem els progressos dels nostres alumnes per a familiars i amics.


Alhora nostre estudi aporta el servei de lloguer de l'Auditori per concerts, esdeveniments especials, activitats musicals, etc. poden veure la foto de l'Auditori en aquesta pàgina.


No dubtin en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o consulta, podeu enviar-nos un correu electrònic o emplenar el formulari de contacte, els atendrem el més aviat.


ESTUDI FRANZ LISTZ